Participatie

De plannen voor Springfield zijn volop in ontwikkeling. En nu is het de beurt aan jou. Wat vind jij ervan? Voor de ontwikkelaar en de gemeente Arnhem is het heel belangrijk om te horen hoe jij alle plannen ontvangt en waar we eventueel nog aanpassingen kunnen doen of verbeteringen kunnen doorvoeren. Opmerkingen en suggesties zijn dan ook van harte welkom. Vul het participatieformulier in en laat ons weten hoe jij zou willen wonen in Springfield Arnhem. Binnenkort organiseren we participatiebijeenkomsten om onze plannen toe te lichten en met jullie in gesprek te gaan.

Let op: als je belangstelling hebt om in Springfield te wonen is het belangrijk je hierna ook aan te melden als belangstellende. In je eigen accountomgeving kan je dan je woonwensen doorgeven in de woonwensen enquête die hier te vinden is. 

 

We denken erover om een publieke ruimte te realiseren in ons plan. Bijvoorbeeld een koffiebar of lunchroom. Wat zou jij een goede toevoeging vinden voor de buurt?
Er worden straks nieuwe groene parkruimte gerealiseerd. Wat vind jij dat hier minimaal in moet? Naast planten, bomen, gras en mogelijke looppaden.
Hoe wil jij betrokken worden bij het project?